Sisällön ylläpito

Teemme sisältöjä, valokuvia ja dokumentteja sivuille

  • Palvelut
  • Ylläpito ja sivuston parannustyöt

Sisällön ylläpito ja sivuston tekniset parannukset

Onko nykyisillä sivuillasi ajankohtaista-osion uutiset kolmen vuoden takaa?

Tämä on aika tyypillinen tilanne. Syy voi olla ajanpuute tai yrityksen ylläpitohenkilöt kokevat sivuston ylläpidon tai sisällön tuottamisen haastavaksi. Tarjoamme sisällön ylläpitoon ja uuden sisällön luomiseen kattavasti tukea.

Pidämme verkkosivujen sisällön ajantasalla

Hyvä ohje verkkosivujen sisällölle on se, että se puhuttulee kohderyhmää, on ajantaista ja tarjoaa oleellista informaatiota helposti ymmärrettävästi. Siksi on tärkeää, että verkkosivuston sisältöä ylläpidetään koko elinkaarensa ajan. Samalla huomioidaan asiakkaidesi lisäksi myös hakukoneet, sillä kun sivustolle lisätään säännöllisesti sisältöä, se parantaa sivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

Autamme tuottamaan ja ylläpitämään sisältöjä sivuillasi. Voimme esim. tuottaa säännöllisesti uutisia ja päivittää tuotetietoja tai koko sivuston sisältöä, jos et halua käyttää aikaasi julkaisualustan koukeroiden opiskeluun. Tuotettavan sisällön ei tarvitse olla vain tekstiä - voimme tuottaa myös kuvia, symboleita, videoita tai esim. 3d-mallinnuksia, joilla raikastetaan sivuston sisältöä ja tehdään kokemus sivuston vierailijalle rikkaammaksi.

Teemme myös julkaisualustan päivitykset.

Hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi

Huolehdimme sisältötöissä hakukonelöydettävyydestä: Optimoimme aina tuottamaamme sisältöä hakukoneet huomioiden.

Hakukonelöydettävyys, SEO, hakukoneoptimointi kotisivutehdas.fiTarjoamme myös erillistä hakukoneoptimointipalvelua. Käymme sivustosi sekä teknisesti  ja sisällöllisesti läpi, arvioimme parannuskohteet ja toteutamme sovitut kehitystoimet. Vaikutukset näkyvät viiveellä, joten emme sido asiakasta monen toimijan tapaan kuukausiveloitteisiin sopimuksiin. Asiakkaan on hyvä ymmärtää, että hakukoneoptimoinnin vaikutukset riippuvat paljon verkkokilpailusta, esim. kilpailijoiden näkyvyydestä verkossa. Useimmissa tapauksissa se kuitenkin auttaa varmistamaan että uudet asiakkaat löytävät yrityksesi palvelut ja tuotteet.

Mikäli tarvitset hakukonemarkkinointia, kuten Google-mainontaa, yhteistyökumppanimme toteuttaa niin pienet kuin isotkin kampanjat tuloksellisesti ja sitoutuen asiakkaan tavoitteisiin ja toimintaan.

Tekniset dokumentit ja ohjeet meiltä

Olemme vuosien aikana tuottaneet monelle yritykselle erilaisia käyttö- ja asennusohjeita sekä kuvastoja ja hinnastoja. Teknistä materiaalia on mahdollista toteuttaa ladattaviksi tiedostoiksi, mutta teemme myös pieniä videotuotantoja. Video sopii monen ohjeen formaatiksi sen visuaalisuuden ja selvyyden takia.

Kysy myös 3D-mallinnuspalveluita.

Rakenteen muutokset ja nettisivujen lomakkeet

Jokin uusi toiminto tai tuotteen esillepano verkkosivuille saattaa vaatia muutoksia muuten toimiville kotisivuille. Teemme teknisiä rakennemuutoksia ja www-ohjelmointia tarpeen mukaan. Voimme toteuttaa erilaisia lomakkeita ja sähköisiä ratkaisuja sivuille.

Uutiskirjemarkkinointi

Sähköinen uutiskirje on hyvä tapa jakaa tietoa kustannustehokkaasti yrityksen eri kohderyhmille. Autamme käynnistämään uutiskirjemarkkinoinnin alkaen aina alustan ja kohderyhmien valinnasta, teemme uutiskirjepohjat ja tarvittaessa hoidamme myös säännöllisten uutiskirjeiden sisällön tuottamisen ja lähettämisen sekä raportoinnin.

Tarvitsetko lisätietoa?

Soita 050 592 1251 tai lähetä email

Copyright 2024 © Kotisivutehdas | Lue tietosuojasta ja evästeistä