Pitkä kokemus

Myös pienyritysten käyttöön

  Meistä

  Yrityksemme avainhenkilöt ovat toimineet alalla yli 15 vuotta. Halusimme antaa kokemuksemme myös ihan pienempien yritysten käyttöön paketoimalla nettisivustojen tärkeimpiä ominaisuuksia niin, että voimme käyttää aikaa teknisten töiden sijasta enemmän sisältöihin, löydettävyydeen ja ostoprosessiin vaikuttavissa asioihin.

  Kotisivutehdas pyrkii vastaamaan monen yrityksen verkkoviestintään liittyviin haasteisiin: Ajanpuutteeseen, teknisiin ja sisällöllisiin haasteisiin; Haasteisiin ymmärryksestä, mihin verkkonäkyvyydessä kannattaa laittaa panoksia.

  Autamme asiakkaitamme luomalla myyviä nettisivuja ja tuemme sisällön ylläpidossa. Tarjoamme teknistä osaamistamme, jos asiakkaalla on nettisivuihin liittyviä tietoturvaongelmia, tai jos muuten hyvän sivuston rakennetta on muutettava, jotta saadaan tuote saadaan esille oikein ja myyntiä tukevasti. Teemme päivitykset. Tuemme asiakkaan päätöksentekoa tilanteessa, jossa asiakas ei ole ihan varma, mikä on oikea verkkoviestinnän keino saavuttaa tavoitteet. Ja kun asiakas tarvitsee perinteisempiä menekinedistämisvälineitä, vaikkapa käyntikortteja tai esitteitä, pystymme auttamaan siinäkin.

  Ota yhteyttä, kun haluat parasta kotisivupalvelua!

  Copyright 2024 © Kotisivutehdas | Lue tietosuojasta ja evästeistä